Your Cart
Ruim keuze uit  Katoenen mondkapjes
100+ positieve reviews
KN95 / FFP2 / Wegwerp Mondkapjes op voorraad

Ruilen of Retourneren?

I.v.m. de huidige covid-19 pandemie, accepeteren wij geen gezondheidsproducten retour

Herroepingsrecht is is een verplicht recht voor consumenten in de Europese unie. Bij Hygiëne24 zijn er enkele uitzonderingen, omdat het om gezondheidsproducten gaat, maar ook de huidige Covid-19 epidemie is van invloed. Lees ook onze algemene voorwaarden voor meer informatie over onze en uw rechten en plichten.

Belangrijk om te weten:

  • Het herroepingsrecht is momenteel niet van toepassing op ons gereduceerde assortiment. Vanwege besmettingsrisico nemen wij geen producten retour. Het gaat om de mondkapjes, professionele mondmaskers en desinfecterende handgel.  Alle andere artikelen in ons assortiment is herroepingsrecht van toepassing, ga naar de algemene voorwaarden voor meer informatie op uw recht op herroeping.
  • Het recht op herroeping geldt gedurende 2 weken na ontvangst van uw aankoop.
  • Bij producten waarop het herroepingsrecht van toepassing is, ontangt u binnen 14 dagen na aanmelding van retour het gehele of gedeeltelijke orderbedrag terug.
  • Retourkosten betaald u zelf. Dit doen wij omdat onze prijzen zeer laag geprijsd zijn, we kunnen het simpelweg niet veroorloven om zelf de retourkosten te financieren.

Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hygiene24.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is en het product onder het herroepingsrecht valt zoals hierboven vermeld.

Producten met geen retourmogelijkheid

Onder meer door de huidige covid-19 crisis, accepteren wij, zoals op de productpagina’s vermeld, geen retour van mondkapjes, mondmaskers en desinfecterende handgel.

Gratis Verzenden

Vanaf 30 Euro

14 Dagen Retourneren

Geld terug garantie

Kwaliteit Hygiëne Artikelen

Hoge kwaliteit

Veilig & Vertrouwd Betalen

iDeal / MasterCard / Visa / Maestro