Your Cart
Ruim keuze uit  Katoenen mondkapjes
100+ positieve reviews
KN95 / FFP2 / Wegwerp Mondkapjes op voorraad

Mondkapjes voor 1,5 meter beroepen

welke mondkapjes zijn geschikt voor 1,5 meter beroepen?
Antwoord op de vraag waar je mondkapjes koopt voor jouw beroep

Bij Hygiëne24 ben je wekelijks en maandelijks verzekerd van een steady stroom aan (niet-) medische ffp2 mondkapjes. Een aantal van onze grote afnemers zoals zorginstellingen hebben de mondkapjes laten keuren bij een instantie gelieerd aan de overheid. De mondkapjes zijn dan ook gecertificeerd voor professioneel gebruik. Uiteraard zijn de mondneusmaskers ook CE gekeurd, dat houdt in dat ze zijn goedgekeurd voor de Europese markt.

Voor wie zijn de mondkapjes geschikt?

Eigenlijk voor ieder contactberoep waarbij je dicht op de klant staat is een mondkapje verplicht is. Door de geselecteerde kwaliteit en BFE van 95% (vocht doorlaatbaarheid) zijn dit ffp2 mondkapjes die zich uitstekend lenen voor professionele beroepen. Denk daarbij aan de kapperszaak, schoonheidssalon, haarstyling en visagie praktijk. Uiteraard bestellen dokters, huisartsen, fysiotherapeuten en zorgverleners ook onze mondkapjes. Kijk hieronder of je beroep ertussen staat om meer informatie te winnen over geschikte mondkapjes voor jouw beroep. Lees meer over de toepassing van mondneusmaskers in het openbaar.

Beroepsbeoefenaars die wij als klant bedienen:

 • Kappers
 • Schoonheidsspecialisten
 • Haarstylisten
 • Visagisten
 • Doktoren
 • Huisartsen
 • Fysiotherapeuten
 • Pedicures
 • Manicure
 • Tatoeëerders
 • Leraren
 • Fitness instructeurs
 • Professionals uit begeleidende beroepen
 • Tram bestuurders
 • Buschauffeurs
 • Machinisten
 • Et cetera..

Mondkapjes voor kappers

Als kapper of kapster ben je dagelijks bezig in een sociale omgeving waarbij persoonlijk contact ten grondslag ligt van de werkzaamheden. Een preventiescherm wordt veelal toegepast om overdacht van corona covid-19 te voorkomen, maar dat betekent niet dat een plexiglas scheiding voldoende is. Als kapper wil je dan ook geschikte kappers mondkapjes kopen om je klanten gerust te stellen en niet af te schikken bij ontvangst. Ook tijdens het wassen, knippen en verven is het wenselijk om een mondkapje te gebruiken. Verkoop je ook haarverzorgingsproducten, dan wil je dat de klant deze met een gerust hart in ontvangst neemt. Misschien draag je latex handschoenen, indien niet, dan is een mondkapje toch minstens een vereiste. De gekeurde en gecertificeerde blauwe mondkapjes in ons assortiment zijn geschikt voor kapperszaken.

Mondkapjes voor pedicure

Als pedicure beoefen je een contactberoep, je helpt klanten dagelijks met huid- en voetproblemen waarbij 1,5 meter vaak niet mogelijk is. Waarschijnlijk heb je al gekozen voor een plexiglas scheiding om overdracht van bacteriën te voorkomen, draag je ook handschoenen, maar nog belangrijker, wil je jezelf beschermen tegen virus overdracht van klanten. Een ffp2 mondkapje (blauw mondkapje) is dan een vereiste. Maar waarom kies je dan voor de mondkapjes van Hygiëne24? Omdat deze mondkapjes CE gekeurd zijn, gecertificeerd door een grote zorginstelling en omdat wij de kwaliteit bieden van medische mondkapjes.

Mondkapjes voor op school

Sinds 11 mei hebben basisscholen hun deuren weer geopend. Het is algemeen bekend dat kinderen tot 12 jaar nauwelijks bijdragen aan de verspreiding van het Covid-19 virus en ook bijna geen symptomen vertonen. Als leraar in het basisonderwijs wil je je dan wel extra goed beschermen. Dat doe je met gecertificeerde mondkapjes met minimaal 95% BFE. Hygiëne24 heeft al aan meerdere basisscholen in Nederland naar tevredenheid mondkapjes geleverd. Je kunt bij ons dus rekenen op niet-medische mondmaskers met de kwaliteit van medische mondmaskers.

Maar waar let je nou op bij de aanschaf van mondkapjes voor zorg op school?

Werk jij als leraar dagelijks met kinderen op school? Dan persoonlijk contact onvermijdelijk en is een mondkapje dus nodig om je beroep uit te oefenen. Maar waar let je nou op bij de aanschaf van mondkapjes voor zorg op school? Dat is moeilijk te beantwoorden, feit is dat alle mondkapjes in Nederland uit China afkomstig zijn. Minimale vereiste is dan ook een CE keuring. Gevestigde mondkapjes leveranciers zoals Hygiëne24 hebben grote afnemers die de mondkapjes via een RIVM goedgekeurde organisatie laten keuren, bewijs van certificatie is dan ook mogelijk bij aankoop van onze neusmondmaskers.

Video over ffp2 neusmondmaskers:

Voordelig mondkapjes of desinfecterende handgeld kopen?

Bij Hygiëne24 staan we voor toegankelijkheid tot essientiële gezondheidsproducten zoals beschermingsproducten en mondkapjes. Daarom bieden we de volgende artikelen voor de laagste prijs online:

 • FFP2 medische Mondkapjes; 50 x blauw mondkapje voor €39,95
 • Desinfecterende 70% alcoholhoudende handgel; 8 x 500ml voor €62
Gratis Verzenden

Vanaf 30 Euro

14 Dagen Retourneren

Geld terug garantie

Kwaliteit Hygiëne Artikelen

Hoge kwaliteit

Veilig & Vertrouwd Betalen

iDeal / MasterCard / Visa / Maestro