Your Cart
Ruim keuze uit  Katoenen mondkapjes
100+ positieve reviews
KN95 / FFP2 / Wegwerp Mondkapjes op voorraad

Chirurgische mondkapjes

Wegwerp mondkapjes zijn bedoeld voor zorgprofessionals en bezoekers van kappers, pedicure, tandartsen, mondhygiëniste en andere beroepen waarbij anderhalve meter niet mogelijk is. Het mondmasker helpt in dit geval bij het tegengaan van verspreiding en infectie van virussen zoals het circulerende Covid-19 virus.

Er zijn tal van namen voor mondmaskers en mondkapjes, maar de officiële benaming is mondneusmaskers. Binnen deze mondneusmaskers zijn verschillende soorten maskers te koop. Bij Hygiëne24 bent u verzekerd van chirurgische mondmaskers die voldoen aan de Europese richtlijnen, normen en standaarden (CE gekeurd en gecertificeerd volgens NEN-EN 14683 norm)

3-laags chirurgische mondneusmaskers met oorelastieken

Bij Hygiëne24 bestel je voordelige chirurgische mondkapjes gemaakt van cellulose filter materiaal met elastische oorlussen. De mondneusmaskers in onze voorraad zorgen voor optimale filtering van 95%, zijn gevoerd met 3 lagen en vrij van bindmiddelen. Bovendien zijn ze luchtdoorlatend en absorberend zodat u geen klem en zweterig gezicht krijgt.

Mondkapjes in bulk kopen

De chirurgische mondkapjes van Hygiëne24 zijn te bestellen in kleine oplage of bulk oplage, u heeft daarbij de keuze uit 100, 500, 1000, 2000 of 5000 stuks. Liever een bestelling op maat plaatsen? Neem dan contact op voor meer informatie over de mogelijkheden. Doorgaans bestellen onze klanten bij bulk orders 1000 stuks mondkapjes.

Onze mondkapjes zijn maandelijks leverbaar

Bent u op zoek naar een regelmatige toestroom van mondkapjes? Bij Hygiëne24 denken we vooruit, we bieden de mogelijkheid om iedere maand een vast aantal mondkapjes te leveren, zodat u onafgebroken uw klanten kunt bedienen met uw praktijk, service of dienst, maar natuurlijk ook iedere maand kan doorwerken tijdens deze slepende lockdown die nog wel een aantal maanden zal voortzetten, gezien er nog geen vaccin in de directe toekomst beschikbaar zal zijn.

Neem contact op voor de mogelijkheden van een maandelijkse bulk bestelling van 1000 of meer mondkapjes.

Gratis Verzenden

Vanaf 30 Euro

14 Dagen Retourneren

Geld terug garantie

Kwaliteit Hygiëne Artikelen

Hoge kwaliteit

Veilig & Vertrouwd Betalen

iDeal / MasterCard / Visa / Maestro